Szóró Kft
cégtörténetminőségtechnológiagyártmányokreferenciákbefektetésekelérhetőség

CÉGTÖRTÉNET

A Szóró Kft 100 %-ig magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. Tevékenységünket közel 30 éve egyéni vállalkozásként kezdtük, majd 1998 óta mint Kft működünk.
Fő profilunk alumínium nyomásos és kokilla öntés és megmunkálás, illetve  a gyártáshoz szükséges öntő szerszámok készítése és karbantartása is saját szerszámüzemünkben történik.

Székhelyünk Sülysápon, 40 km-re Budapesttől keletre, a 31 főút mellett található.Cégünk működési területe legfőképp a székhely szerinti Pestmegye, az ezzel szomszédos megyék, valamint az ország keleti része. Továbbá igen jelentős az export tevékenység, mely nagyrészt Németország területére terjed ki, de termékeink eljutnak Ausztriába, Franciaországba, Svájcba és Angliába is.Az utóbbi években – a cégünknél történt innováció eredményeképpen - magas műszaki és esztétikai követelményeknek megfelelő alumíniumöntvények gyártását végezzük. Annak érdekében, hogy belföldi és külföldi vevőink számára egyenletesen jó minőségi színvonalat biztosítsunk, cégünk 2002 óta ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási, illetve 2007 óta ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszert működtet.Örömünkre szolgálna, ha személyesen üdvözölhetnénk Önt cégünknél!

Minden további kérdésében készséggel állunk rendelkezésére.