Szóró Kft
cégtörténetminőségtechnológiagyártmányokreferenciákbefektetésekelérhetőség

MINŐSÉG- ÉS KÖRNYEZETI POLITIKA

A Szóró Kft. az alumínium-ötvözeti öntvények gyártása területén tevékenykedő, kokillaöntéses, nyomásos öntéses és az ezekhez kapcsolódó szerszámkészítő és öntvénymegmunkáló tevékenységeket folytató társaság.
A Kft. vezetése elkötelezte magát a társaság minőséget befolyásoló tevékenységeit átfogó, az MSZ EN ISO 9001:2001 és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti minőség- és környezetirányítási rendszer bevezetése, független tanúsításának megszerzése és fenntartása, valamint a minőség- és környezetirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése mellett.

Minden, amit a minőség- és a környezetvédelem érdekében teszünk egyben működésünk, fejlődésünk, versenyképességünk alapja. Így biztosítjuk Megrendelőink bizalmát, amit célunk megtartani, és folyamatosan növelni. A termékek minőségének minden tekintetben meg kell felelnie a belső előírásoknak, a magyarországi és export esetén a cél ország jogi szabályozásának.

Társaságunk a magas minőségi elvárásoknak állandó önellenőrzéssel és független minőségellenőrzéssel kíván megfelelni, a termelési folyamat meghatározott lépéseit ellenőrizzük, és irányítás alatt tartjuk, a beérkező alapanyagoktól a vásárlóhoz kerülő végtermékekig.

Törekszünk a környezetszennyezések, káros környezetterhelések megelőzésére, környezetre gyakorolt negatív hatásainak csökkentésére, környezeti teljesítményünket folyamatosan fejlesztjük. Minden üzleti döntésünkben figyelembe vesszük elkötelezettségünket környezetünk megóvása iránt.
A keletkező hulladékainkat a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük, szelektíven tároljuk, mennyiségük mérséklésére törekszünk.
Kiemelten kezeljük a környezetvédelmi jogszabályi követelményeknek és hatósági kötelezettségeknek való megfelelést.

Együttműködünk az érdekelt feleinkkel, és a társaság érdekében tevékenykedőkkel, ismertetjük Társaságunk minőség- és környezetvédelmi céljait és törekvéseit. Minőség- és környezeti politikánkat elérhetővé tesszük a megrendelőink, érdekelt hatóságok, üzleti partnereink és minden érdekelt fél számára.
A Társaság vezetőségének filozófiája, hogy a minőségi követelmények teljesítéséhez biztosítja a megfelelő szakismeretet és a rendelkezésre bocsátott termelőeszközök mellett a megfelelő munkakörülményeket, legfőképpen a hozzáértő és gondos munka végzéséhez szükséges körülményeket.

A Szóró Kft. vezetése az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványok módszeres és szakszerű alkalmazása révén biztosítja, hogy megfelelő vezetői, műszaki és adminisztratív ellenőrzések működjenek a minőség- és környezetpolitika teljesülésének érdekében.